FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

НСО за катастрофата: Колата на Караянчева бе ударена от друга

НСО за катастрофата: Колата на Караянчева бе ударена от друга

Снимка: БТА

И от НСО излязоха с официална позиция по повод катастрофата с кортежа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Както е известно шефката на парламента е със счупена ключица и ще бъде преместена в София за лечение.

Още по темата

15 сеп 2019 13:43

144

„На 15 септември 2019 г. около 10.30 часа на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач. Благодарение на бързата и точна реакция на водача на НСО са ограничени щетите от удара. Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено“, посочват от НСО.

От там допълват, че при инцидента Цвета Караянчева е получила нараняване и незабавно е транспортирана в болнично заведение. Национална служба за охрана не разполага с информация за други пострадали от инцидента.

Причина за пътния инцидент и вината за причиняването му ще бъдат установени в рамките на текущото разследване, се чете в позицията за инцидента на НСО.

Самата Цвета Караянчева написа в социалната мрежа Facebook, че е добре, но има счупена раменна става. Тя благодари за загрижеността на хората и грижите на лекарите на болницата в Шумен.

„Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре“, написа още Караянчева.

По-рано днес колата на председателя на парламента претърпя инцидент на пътя Шумен – Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!