FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Нова мода у нас – с куче на работа

Много интересна тенденция набира популярност у нас – ходенето на работа с домашния любимец. За много компании в Китай и Япония това не е нищо ново. Оказва се, че и у нас немалко фирми имат същата практика.

Още по темата

28 дек 2015 16:00

12

Психолозите обясняват, че тази практика се отразява чудесно в творческите браншове, тъй като животните сплотяват колектива, правят обстановката по-дружелюбна и вдъхновяваща.

Мая, Гръм и Чили са в архитектурно бюро на стопаните си Илиян и Лора. Офисът вече се е превърнал в техен дом за кучетата. Те израстват в офиса, дори ходят по обекти с техните стопани.

„Наложихме на колегите си това, че ние си водим кученцата на работа. Трудно е да ги оставим по цял ден сами“, сподели Лора пред Bulgaria ON AIR.

„Нашите клиенти са толкова широкоскроени, колкото сме и ние“, отбеляза Илиян.

Тенденцията у нас се оказва, че вече набира популярност, особено в IT сектора. Лора и Илиян съветват всички, които са решили да въведат практиката, да бъдат готови за всякакви ситуации.

„Има моменти, когато ни пречат, когато има много хора, движение„, каза още Лора.
 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!