FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Националният исторически музей отваря отново врати

Националният исторически музей отваря отново врати

Снимка: НИМ
Националният исторически музей отваря отново врати за посетители сина 23 май.

Разглеждането на постоянната експозиция на музея ще се осъществява посредством алгоритъм, изпълняващ заповеда на министъра на здравеопазването на Република България. При спазването на противоепидемични мерки, НИМ, Боянска църква и Земенски манастир ще посрещнат първите си посетители с лятно работно време (9:30-18:00 ч.).

Във връзка с подготовката и обновяването на експозицията на третия етаж, той няма да бъде достъпен за гостите на музея. С цел постигане на всички изисквания на МЗ за стриктно спазване на противоепидемичните мерки и осигуряване на здравословна среда за посетителите и служителите на НИМ, Боянска църква и Земенски манастир ще бъдат поставени на видни места точни указания за спазване на предпазни мерки и посока на движение.  Неспазващите санитарните мерки на територията на музея и филиалите му ще бъдат помолени да напуснат незабавно и няма да бъдат допускани отново.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!