FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Мъж мята тухли по деца от блок във Велико Търново

Мъж мята тухли по деца от блок във Велико Търново

Снимка: Булфото

Мъж метна тухли по деца от 7-етажна сграда във Велико Търново и едва се спаси от побеснелите родители, съобщава вестник „Борба“.

Инцидентът се разигра в късния следобед в неделя в квартал „Бузлуджа“, по време на футболната среща между дублиращия отбор на „Етър“ и „Левски“ – Стражица. Всичко това е станало пред очите на близо 200 присъстващи.

Още в началото на мача публиката е изненадана от гол до кръста млад мъж, наблюдаващ действията на терена от покрива на намиращия се в съседство до терена блок.

Отначало изглеждащ колоритен, в хода на мача мъжът започнал да хвърля тухли по играещите в подножието на сградата деца. За щастие клоните на дървета се оказват преграда за отломките, но все пак парче от счупена тухла удря леко едно от децата.

Заради случилото се гневни родители нахлуват в блока и започват да търсят за саморазправа с мъжа, който обаче успява да се скрие. Снимката му обаче е предоставена на местната полиция, която работи по случая.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!