FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Момченце с изгаряния, изкъпали го с вряла вода

Момченце с изгаряния, изкъпали го с вряла вода

Снимка: архив, БулФото
Отделът за закрила на детето в Павликени проверява случай на тежко пострадало едногодишно момченце в село Караисен. Детето е с множество изгаряния, настанено е за лечение в специализираната клиника към болница „Пирогов“. Състоянието му се подобрява.

Детето е било изгорено от майка си, която започнала да го къпе с вряла вода. Случаят е от миналата седмица, а социалната служба в Павликени е била сезирана от полицията.

„Проверява се дали се касае за инцидент или за дете в риск“, посочи за БНР Даниела Атанасова, началник на отдела за закрила на детето в Павликени:

Проверяват се условията, при които се отглежда детето, здравословното състояние на дете, на родители, изисква се информация от личния лекар.

10 дни е срокът за приключване на проверката, след което ще стане ясно дали детето ще бъде изведено от семейството, или проблемите ще се решават в семейна среда.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!