FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Миро спечели битката с алкохола, молел се цяла нощ

Музикантът Миро направи равносметка на живота си за изминалата година като сподели, че тя е била най-успешната в живота му, защото е преборил алкохолна зависимост.

„Пиех стандартно като българите, в един момент освен че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея“, сподели певецът пред bTV.

Той коментира, че е усетил, че проблемът е сериозен в началото на тази година. „Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин: Или умирам от това, защото този навик вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна“.

Миро призна, че при него консумацията на алкохол не е била нормална. Обясни, че не е пиел по време на участие, но в момента, в който знае, че остават само 40 минути е започвал с бирата. По думите му, не само твърдият алкохол може да повлияе на човека, но и лекия, ако е в голямо количество.

„Пиех методично и това беше ежедневие“, разказва още той и допълва: „Работата е много зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, ако ги бях събрал на едно място, можеха да направят една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са пълни с отрова, която замъглява мисълта“, категоричен бе музикантът.

В момента Миро се чувства добре и благодари на Бог всеки ден за това, че е трезвен. Той споделя историята за битката с алкохола, за да помогне и на други хора в неговата ситуация. Миро бе категоричен, че не смята да се връща към тази зависимост.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!