FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Любовта те кара да летиш – билети по 40 евро от „България Ер“

От днес националният авиопревозвач „България Ер“ пренасочва полетите си към света на любовта с изкушаващи промоции на самолетните билети до всички свои директни дестинации.

До 16 февруари всеки, който иска да подари на себе си и половинката си романтично пътeшествие за Деня на влюбените, или просто планира следващото си пътуване, може да го направи на специална цена с „България Ер“ и кампанията „Любовта те кара да летиш“.

Полетите от София до античната Атина са на супер цени от 40 евро за еднопосочен билет, а до Виена – градът, в който се преплитат музика, изкуство и романтика, започват от 49 евро еднопосочно и от 88 евро двупосочно. И то с включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, допълнителна дамска чанта или чанта за лаптоп, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда.

Авиокомпанията има и специално предложение за влюбените, които искат да усетят величието на Русия. От 220 евро в двете посоки започват цените на билетите между София и новата дестинация на „България Ер“ Санкт Петербург.

Срещу 209 евро пък може да бъде резервиран двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата руски града са включени освен ръчен багаж, така и чекиран куфар до 23 кг, редом с всички останали комплименти от превозвача.

На атрактивни цени са и билетите до два от най-магнетичните града в Италия – страната на любовта.  В рамките на промо кампанията от 49 евро започват полетите до Милано, а от 54 евро са тези до Рим.  Изключително изгодни оферти има и за полетите на „България Ер“ до Лондон, Прага, Кипър, Берлин, както и за някои от най-красивите и романтични градове на Испания. 

Повече подробности може да откриете на сайта на авиокомпанията www.air.bg. Всички билети, закупени в рамките на промоцията, могат да бъдат използвани за пътувания, започнали до 30 юни 2020 година.  
 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!