FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Крадци обраха Дом за възрастни с психични разстройства

Крадци обраха Дом за възрастни с психични разстройства

Снимка: Pixabay
Полицията издирва касоразбивачи, задигнали пари, злато и дебитни карти от Дома за възрастни с психични разстройства в дряновското село Радовци, съобщават органите на реда в Габрово.

Още по темата

15 окт 2019 17:15

9

15 окт 2019 14:00

14

На 11.11.2019 г. около 02:50 часа в РУ Дряново е постъпил сигнал от служител на социалното заведение, че алармената система в сградата се е активирала. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че след счупване на прозорец и врата на сградата е била разбита метална каса, от която са отнети значителна сума пари, златни накити и предмети на неустановена стойност, както и 4 дебитни карти, собственост на различни лица, настанени в дома.

В полицейското управление на Дряново е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура Габрово.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!