FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Каракачанов води листите на ВМРО в Плевен и Варна

Каракачанов води листите на ВМРО в Плевен и Варна

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна, съобщиха от пресцентъра на партията.

Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София. Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и  МИР в столицата. Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. А пък членът на ръководството на ВМРО и настоящ депутат Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора. В третия район в София – 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи. Доц. Милен Михов традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще се води листите в Силистра и Хасково.

България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи  за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.

Ето и останалите водачи на листите на ВМРО:

·        Видин и Монтана – Димитър Чукарски
·        Кърджали – Делчо Янков
·        Кюстендил – Георги Петров
·        Ловеч – Бойко Пъдарски
·        Пазарджик – Стефан Балабанов
·        Перник – Султанка Петрова
·        Пловдив – Владимир Кисьов
·        Разград – Евгени Драганов
·        Сливен – Христо Димитров
·        Смолян – Александър Пецов


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!