FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Канили Евгения Живкова за вице на Радев, тя отказала

Канили Евгения Живкова за вице на Радев, тя отказала

Снимка: БГНЕС
Дизайнерката Евгения Живкова отказвала два пъти да бъде част от президентската институция. Втория път внучката на Тодор Живков и дъщеря на Людмила Живкова е отказала да стане вицепрезидент на Румен Радев.

„По простата причина, че знам какво ме очаква – най-малкото от гледна точка на ограниченията, а и съм живяла целия ми живот в семейство на политици. Не ме е страх от отговорности, просто не обичам ограниченията“, каза още тя пред Нова тв, като допълни, че е встрани от политиката.

Живкова отказа да назове конкретно кой й е предложил да бъде вицепрезидент на Радев. „Хора от БСП ми предложиха“, каза тя.

„Чрез Бойко Борисов дойде предложение да се включа в редиците на НДСВ, когато спечелиха изборите през 2001 г., но аз бях приела поканата на БСП и нямаше как да помисля за такава възможност“, заяви още внучката на Тодор Живков.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!