FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Кадиев: Най-големият проблем в София е въздуха!

Проблемът с въздуха е най-големият в София в момента. Предлагам безплатен градски транспорт, което много хора ще кажат, че е популизъм. Решението е според мен като това с градския транспорт в Талин. Това каза за „Денят ON AIR“ кандидатът за кмет на столицата Георги Кадиев.Tова – по думите му – означавало около 120 милиона загуби за Столичната община, колкото са приходите от карти и билети сега.

„Мисля, че много хора ще се откажат от колите си, ако е безплатен градският транспорт, целта е да е скъпо да се возиш с автомобил“, обясни Кадиев.

Вторият проблем бил презастрояването и третото нещо – детските градини, които липсват в столичната община. Трябвали още около 60 градини.  

„Обвиняват ме че отцепвам гласове, но хората не са овце, които отцепваш, обвиннеията са безпочвени“, каза още събеседникът за Bulgaria ON AIR


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!