FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Изоставеното бебе в Петрич остава непризнато

Изоставеното преди дни бебе в Петрич остава непризнато. То няма име, родители и акт за раждане, въпреки самопризнанията на предполагаемата му майка. Детето вече живее в приемно семейство, съобщава Bulgaria ON AIR.
Предпологаемата майка на изоставеното бебе го е гледала поне 7 дни след като родила, на мнение са близки до разследването. Момиченцето било оставено пред лекарския кабинет в Петрич в отлично здраве.

Доброто състояние на бебето може да е знак, че майката се е отказала от него, заради срам от съселяните ѝ.

Анна Азова вече е минала през един развод и гледа 14-годишния си син сама. Работи като шивачка в местен цех.

Според източници, близки до разследването, Анна Азова родила детето си в домашни условия в собствената си баня. Споделила това само на майка си и съна си. Но тъй като детото било от мъж, който не желае да бъде в отношения с нея, решила да го остави.

С мъжа се виждала в Петрич. Той е криминално проявен, занимавал се с оръжия, твърдят запознати. И не искал дете. Засега пред държавата бебето е с неизвестни родители.

Към момента Анна Азова е разпитана и освободена. Прокуратурата тепърва ще решава дали и какво обвинение ще ѝ повдигне. Очаква се утре полицята да информира обществеността за всички детайли около разследването.

Възможно е да бъдат повдигнати обвинения на Азова.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!