FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Издирват 36-годишния Мариян от Плевен

Издирват 36-годишния Мариян от Плевен
36-годишния Мариян Пантелеев от Плевен е в неизвестност от две седмици, близки и познати го търсят из околностите на града от 26 септември. Той е обявен за общонационално издирване и от полицията.

„На 26-ти в 06.00 ч. е казал на баща ми, че излиза. Живее с родителите ни. Дори да е искал да се махне от нас, едва ли щеше да си остави телефона, документите и колата. Той има депресия. Зимата пак се влоши и направи опит за самоубийство. Лекува се месец в лечебно заведение. Последно от полицията ни казаха, че най-вероятно се е качил на автобус за София. Никога досега обаче не е бягал така. Принципно Мариян обича да стои вкъщи и има силна връзка със семейството ни“, разказа пред Нова тв сестрата на изчезналия Мариян – Таня Асенова.

От полицията умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на телефон 112 или да съобщя в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!