FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Задържаха шофьорът, убил дете в Русе

Задържаха шофьорът, убил дете в Русе

Снимка: Булфото
Задържаха мъжа, блъснал с камион 5-годишно дете в Русе и избягал. Фаталният инцидент е станал на кръстопът в квартал „Долапите“. Камионът е идвал от стръмна улица. Завивайки надясно е прегазил детето, съобщава bTV Камионът не спрял, а защо – полицията ще изяснява.

Още по темата

12 ное 2019 13:36

24

Момиченцето се е разхождало с баба си и кучето си, когато камионът връхлита. Съмненията на хората в квартала са, че камионът е на хората, които държат бившите свинарници в съседство. Затова и днес след инцидента полицията проверява първо тях.

По-късно органите на реда задържат и шофьора, който е на 76 години. Според съседи на заподозрения той транспортира хоросан и извършва превоз и пренос.

Детето загива на място. Баба му е изпаднала в шок. Детето й е било поверено, докато родителите са на работа. „Ще помогнем, но да установим първо какво се е случило и от общината каквото зависи, ще им помогнем“, обеща кметският наставник на квартал „Долапите“ Светлин Савов.

От полицията по-късно съобщиха, че посоченият от свидетели товарен автомобил и водачът му са намерени.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!