FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Две деца са загинали в тежката катастрофа край Варна

Две деца са загинали в тежката катастрофа край Варна

Архив: БУлфото

Момиченце на около 3-4 годинки и братчето му на около 10-11 години са загинали в тежката катастрофа край омуртагското село Камбурово. На място са загинали мъж и жена, вероятно техни родители, както и шофьорът на джипа, причинил удара.

Сигналът за трагедията е подаден вчера към 15,58 часа. „Рено Каджар”, пътуващо в посока София и с регистрация от столицата, внезапно е навлязло в насрещната лента и е ударило челно шуменски „Ситроен”. Във втората кола е пътувало семейството с децата

Още по темата

20 окт 2019 18:30

93

Изяснява се самоличността на загиналите, които не са имали никакъв шанс при ужасяващия удар.

Загинал е и шофьорът на джипа, който бил видимо над 60-годишна възраст. Вероятно му е прилошало или е получил внезапен здравословен проблем, заради което не е могъл да овладее колата и тя е навлязла рязко в другото платно, според разследващите.

На катастрофата е имало свидетели, които са сигнализирали спешна помощ и полицията и са опитали да помагат. Към 18 часа телата на загиналите все още не са били извадена, казаха свидетели пред „Труд“.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!