FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Дарение на „ВП Брандс Интернешънъл“ в битката срещу коронавируса

Дарение на "ВП Брандс Интернешънъл" в битката срещу коронавируса

Източник: ВП Брандс Интернешънъл
„ВП Брандс Интернешънъл“ АД, компанията правоприемник на „Винпром Пещера“ АД, обяви, че ще подпомогне най-натоварените болници в страната да осигурят дихателна защита и профилактика на засегнатите от коронавируса, като осигури дихателни апарати, маски и защитни облекла.

Безвъзмездната помощ е на стойност 300 000 лв. Сумата е осигурена от Акционерите на компанията и е съгласувана с Националния оперативен щаб, като най-необходима към настоящия момент. Така лекарите и здравните работници от болниците с най-голяма нужда ще бъдат реално подпомогнати в усилията им за опазване здравето на българските граждани.

„ВП Брандс Интернешънъл“ АД ще продължи да изпълнява своя ангажимент към българските граждани и организации с цел овладяване на пандемията от COVID-19.

Притежаваната от компанията фабрика за спирт „Essentica“ ще работи на пълен капацитет и в денонощен режим, за да доставя приоритетно за българския пазар продукция за производство на дезинфектанти.
 

Имиджова публикация
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!