FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

В надпреварата за София: Няма лошо, че ОС ще бъде шарен!

Трябва да бъдем повече обществено отговорни, за всяко едно прегрешение трябва да има наказание. Наказанието не трябва да е прекомерно, но да е неотменимо, заяви кардиологът Иво Петров, който поведе листата на кандидатите за общински съветници на ГЕРБ. Той заяви, че не се включва в партия ГЕРБ, а е част от гражданската квота на коалицията СДС-ГЕРБ.

„Не се включвам в партийна политика или в партия ГЕРБ. Моята идея е да мога да дам всичко от себе си от гледна точка на управлението на общината. За мен г-жа Фандъкова е изклюючително достоен човек“, заяви той.

Още по темата

21 окт 2019 22:10

7

21 окт 2019 19:14

164

19 окт 2019 10:30

19

Според Иво Петров вината за неуспешните проекти не е на Йорданка Фандъкова.

„Заложила е в началото на изключително важни проекти и трябва да ѝ помогнем да бъдат завършени, тъй като е в наша полза“, коментира проф. Петров в „България сутрин“.

Кардиологът заяви, че е доста критичен и затова често успява.

„Трябва да се проведат много коригиращи въздействия. Няма нищо лошо, че Общинският съвет ще бъде шарен. Нищо не ни пречи да говорим помежду си и да решаваме нещата с консенсус. В общината имам колеги, с които работим много отдавна. Имаме много експерти по дигитализиране на здравеопазването, но не го правим“, сподели още Иво Петров пред Bulgaria ON AIR.

Според него всички трябва да даваме нещо за града, за да може и той да дава на нас.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!