FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

БСП атакува София с подмладена листа, Паргов: Трудно е!

Предизборната кампания навлиза в решителна фаза и виждаме, че тези избори са доста оспорвани, най-важното е да се запази добрият тон, обяви в студиото на „България сутрин“ лидерът на БСП-София Калоян Паргов. 

По думите му не е важно единствено Мая Манолова да стане кмет на София, но и мнозинството, което ще застане зад нея. Реалната социология пък била направена на Евроизборите – 15 хил. гласа разлика с ГЕРБ.

Паргов призна, че за БСП София е трудна територия вече 30 г., но това, което се наблюдавало сега, било част от плана за промяна на управление на столицата.

„Фандъкова каквото можа направи, хората отчитат какво е свършено – проблемите и грешките. Вчера общината загуби дело за 1.7 млн. лв – ето за такава нужда от промяна говоря. Относно проблемите с пътната настилка – 30 г. общината за едни е майка, за други – мащеха“, коментира още той.

Листата на БСП е доста подмладена, както за София, така и за цялата страна. Местната власт не е само политиканстване – промяната става с манталитет, стана ясно от думите му.

„След резултата от 2015 година навсякъде играем максимално мобилизирано, младежите на БСП участват най-активно. Целта е максимално добро представяне на изборите, за София конкретно амбицията ни е много голяма. Дълголетието в политиката зависи от това какви концепции защитаваш“, заяви социалистът за Bulgaria ON AIR.

Той подчерта също, че Топлофикация-София е на ръба, ако нещо се случело с нея, ще има срив в енергетиката. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!