FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Ангел Маринов: Защото „Овча купел“ е наш дом!

Ангел Маринов: Защото "Овча купел" е наш дом!

Ангел Маринов..
Гражданското общество в „Овча купел“ разполага с огромен експертен потенциал и обхваща всички аспекти и гледни точки от живота в столицата. Необходима е сериозна реформа, която да позволи прозрачност и гражданско участие в структурите на Столична община.

Образованието е едно от първите условия за здрава и просперираща нация. Планът ми на действие в сферата на средното образование включва:
1.Ремонтиране и модернизиране на училищната база, както и осигуряваане на качествено образование за всяко дете;
2.Финансиране на училищни проекти за допълнителна работа, както с надарени, така и с изоставащи ученици;
3. Създаване на програма за повишаване на квалификацията на учители и директори, провеждане на политика за допълнително стимулиране на учителите;
4. Изграждане на библиотечни фондове от учебници за учащи след 8ми клас, чийто семейства са социално затруднени;
5. Финансово обезпечаване на охраната на училищата и монтиране на камери за контрол във всички сгради и училищни дворове.

Искам да подсигуря качествено и пълноценно образование за всички деца, защото знанието е първото условие за добър живот.
Това заяви Ангел Маринов и призова да го подкрепим с № 56 в интегралнатата бюлетина!

Мечтая кварталът ни да е чист и подреден, а не пълен с боклуци и мръсотия, както сега се случва често! Да се погрижим заедно да ни е приветливо, защото „Овча купел“ е наш дом!

Днес на среща с граждани Ангел Маринов поздрави Марио Трайков член на Общопартийната контролна комисия на БСП по случай Рожденият му ден а Трайков му пожела успех на изборите .

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!