Facebook

Центърът по наркомании: Има ли място в район „Младост“?

Центърът по наркомании няма място в район „Младост“. Хората са прави да протестират. Там продължават едни и същи проблеми – презастрояване, зелени площи, редът и сигурността – те  могат да се решат чрез програми, които сме подготвили. Това каза за Денят ON AIR кандидатът за кмет на район „Младост“ Мария Цветкова от ВМРО.
По думите ѝ презастрояването е, чието решение може да мине през откупуването на част от продадените зелени прлощи на частни собственици, които шели да бъдат обещетени за тях на пазарни цени.

„Когато процесът е контролиран, това може да се случи и да се започне отнякъде“, коментира тя. 

Цветкова посочи, че сме свидетели на автомобили, паркирани върху тротоарите – колчетата били най-лесният вариант за репнието на ситуацията.

„Генерално решение е също и буферни паркинги. Аз се предвижвам с метро основно, но забелязвам, че улиците в района са тъмни. Движението на каруци по булевардите трябва да бъде забранено“, подчерта тя за Bulgaria ON AIR


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!