FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Туризъм по време на пандемия: Има ли шанс да оцелее?

Ако някой беше ни казал, че през пролетта икономиката вместо да разцъфти, ще заспи дълбок зимен сън, нямаше да му повярваме.

Още по темата

19 мар 2020 17:04

107

19 мар 2020 11:33

136

Много експерти очакваха спад на пазарите през тази година, но никой не предвиждаше такъв шоков удар за икономиката. Но, както Бил Гейтс прогнозира преди пет години – светът не е подготвен за пандемия и когато дойде, тя ще струва много пари и животи на човечеството. Ето защо в този брой на предаването ще говорим изцяло за неща, свързани с последиците за икономиката от коронавируса.

Направихме интервю с един от добрите познавачи на туристическата индустрия у нас, за да разберем, колко е засегната тя от епидемията. Разговаряхме обаче не само за щетите, но и за възможностите след пандемията. Това е Даниела Стоева, председател на Асоциацията на българските туроператори.

Още новини от света на бизнеса и икономиката можете да гледате в предаването “Money.bg“ в събота, от 16.30 часа, по Bulgaria ON AIR!

Повече по тези и други теми можете да прочетете на сайта Money.bg.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!