FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Структурите на СДС в Пловдив преминаха при Цветанов

Структурите на СДС в Пловдив преминаха при Цветанов

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Структурите на СДС в Пловдив и областта се присъединяват към проекта на Цветан Цветанов „Републиканци за България“. Това обявиха на пресконференция в града под тепетата членове на местното СДС в присъствието на Цветанов.

Още по темата

15 сеп 2020 09:35

163

11 сеп 2020 21:52

87

Проектът ще стартира на 20 септември, когато ще бъде приета учредителната декларация, а самото учредяване е планирано за 27 септември в София, когато ще бъде гласуван Уставът и избрани органите за управление, съобщи Цветанов.Бившият втори в ГЕРБ съобщи, че до момента са създадени ядра за структурите на партията в 70 процента от страната.

„Искаме да се подготвим много сериозно за предстоящите парламентарни избори, където си поставяме цели за изпълнение на управленска програма с ясни приоритети – енергетика, образование, съдебна система, туризъм и всичко, свързано с подкрепата за средния и малък бизнес“, заяви Цветанов, цитиран от БНР.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!