FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Служител на МО в аферата в Сливен? Целта – раздор ГЕРБ – ВМРО

Служител на МО в аферата в Сливен? Целта - раздор ГЕРБ - ВМРО

Снимка: bTV

След като вицето Томислав Дончев съобщи, че имало данни, че и служител на пресцентъра на Министерството на отбраната е замесен в създаването на паника сред ромите в Сливен, другият вице Красимир Каракачанов заподозря, че има някаква задкулисна цел.

Още по темата

9 окт 2019 12:33

54

8 окт 2019 15:36

28

8 окт 2019 12:45

25

„Според мен това е чисто политическа интрига, което цели да създаде някакъв раздор вътре между ГЕРБ и ВМРО в едно правителство“, заяви Каракачанов пред bTV.

Началникът на пресцентъра на министерството Александър Урумов също отрече да е замесен в разпространяването на фалшиви новини за отнемани деца от родителите им.

„Нищо свързано с мен няма принос към това, което се е случило с това внезапно извеждане на децата от училище. Мястото на децата е в училище“, казва Урумов.

Той е разговарял с Красимир Каракачанов.

Началникът на пресцентъра на МО е казал на министъра, че е напълно спокоен и че съжалява единствено, че му се губи времето и трябва да се обяснява за нещо, което няма фактическо основание.

Урумов е благодарил на Каракачанов и за доверието. Той остава на поста си.

Прокуратурата образува досъдебно производство за заблуждаваща информация и масова психоза. Полицаи в Сливен са разпитвали пастори и автори на клипове в социалните мрежи.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!