FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Сиди: Урумов има грях, битката срещу ляволибералната пропаганда

„Вчера имаше една интрига. Г-н Дончев каза, че има твърдения, че Каракачанов ще направи проверка – в бъдеще време се говореше. Обществото пък остана с усещане, че Александър Урумов вече е обвинен. Г-н Урумов има един грях и това е неговата битка срещу ляволибералната пропаганда. Тъжно и жалко, ако властта се подвела по въпроса с Урумов“, каза в „Денят ON AIR“ депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Още по темата

10 окт 2019 09:16

12

Сиди заяви, че твърдо застава зад него и имат еднакви идеологии.

„Министър Каракачанов още вчера е проверил. За нас въпросът вече е затворен. Надяваме се, че бързо ще бъдат преодолени противоречията между Дончев и Каракачанов. Стратегия за децата няма, масовата психоза в Сливен е срещу нещо, което не съществува“, заяви още депутатът на ВМРО.

По думите му ВМРО се бори за концепция за справяне с маргиналните групи. Те именно се връзват на такива слухове, каза Сиди.

„Ние предлагаме закон за фалшивите новини. Една маргинална група като ромите в Сливен, която е от неграмотни хора, нахлу в училищата. Тези хора, конкретно в случая в Сливен, не могат да проверят информацията, която са чули. Деца в риск в България със сигурност има, но със сигурност и държавата няма желание да ги качва на влакове и да ги праща някъде. Тази тема е толкова абсурдна“, коментира още Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Сиди отсече, че битката с БХК е от много време, няма нищо предизборно в нея.

„Надявам се, че успеем да намерим правните аргументи, за да спрем дейността на такива организации. Връзването на думите на такива организации, води до психоза като тази в Сливен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!