FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Села край София и столични квартали остават без вода утре

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването утре, 11 ноември, съобщиха от  дружеството.

Във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Околовръстен път“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района на: кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“, с. Яна, с. Желява, гр. Бухово, ф-ма „Хидрострой“, Дирекция „Жандармерия“, Дворец и стопанство „Враня“. С понижено  налягане ще са: кв. „Ботунец“, ж.к. „Ботунец“ 1 и 2 и с.  Горни Богров.

На 11 ноември във връзка с монтаж на спирателен кран в помпена станция „Желява“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в: с. Желява,
с. Яна – ул. „Стара планина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада на с. Желява.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Беловодски път“ на кръстовището с ул. „Секвоя“ и ул. „Георги Рилски“, кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района на:

ул. „Беловодски път“ от ул. „Владимир Димитров Майстора“ до ул. „Георги Рилски“
ул. „Стар Беловодски път“ от ул. „Беловодски път“ до ул.“ Сребърна гора“
ул. „Владимир Димитров майстора“, ул. „Георги Рилски“ от ул. „Беловодски път“ до ул. „Богова стъпка“, ул. „Цветна“
ул. „Илия Кутев“ от ул. „Богова стъпка“ до ул. „Църковна“
ул. „Църковна“от ул. „Десислава“ до ул. Илия Кутев и ул. „Богова стъпка“ от ул. „Десислава“ до ул. „Георги Рилски“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: ул. „Беловодски път“ и ул. „Секвоя“.

На 11 ноември във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Еделвайс“, с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” от идустриална зона с. Мировяне.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Индустриален път“ и на ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .
 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!