FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Поредно ПТП с пострадало дете. Този път край Нови Искър

Поредно ПТП с пострадало дете. Този път край Нови Искър

Снимка: архив, Булфото
 8-годишно дете е пострадало при катастрофа в близост до Нови Искър. Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред журналисти, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Той поясни, че детето е настанено с травма на главата и на крака в болница.

Министърът призова в есенно-зимния сезон децата да се облечени в по-светли дрехи и да имат светлоотразители. „Въбоще всички трябва да се замислим за нашето поведение на пътя. Това е задача, която не може да реши нито една институция. В понеделник ще имаме дебат по линия на пътната безопасност. Много идеи има. Голяма част от тях са приведени вече в действие, но в крайна сметка опираме до поведението на всеки един човек. От една страна държавата има лостовете със съответните санкции, но виждате 30 млн. лв. повече събрани. Резултатът – ще сме доволни, ако успеем да задържим броя на жертвите, както бяха миналата година.

Всеки един живот е важен. Трябва да имаме самосъзнание да се движим нормалност“, заяви министърът. Според него като че ли в България няма толерантност.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!