FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска

Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска

Снимка: БГНЕС
Полицай е ударил 16-годишно момче в София след скандал заради липса на предпазна маска в метрото, съобщи БНР. Инцидентът е станал на метростанция „Европейски съюз“, а по случая върви проверка.

16-годишният ученик е влязъл в метростанцията без да носи предпазна маска на лицето. Униформения служител на МВР забелязал това и направил забележка на младежа.

Последвал е скандал, а ученикът е блъснал с колелото си леко служителя на МВР. В следствие на това той е задържал момчето, ударил го е и е започнал да го влачи по земята към стаята на метростанцията, в която има полицейско присъствие.

Младото момче е подало жалба срещу действията на служителя. В СДВР е назначена проверка на инцидента със заповед на директора на службата старши комисар Георги Хаджиев. Служителят на реда е отстранен от работа, а причините за инцидента се изясняват. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!