FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Пиян шофьор блъсна моторист на столичен булевард

Пиян шофьор блъсна моторист на столичен булевард

Снимка: БГНЕС
Пиян шофьор на автомобил удари моторист на столичния булевард „Климент Охридски“. Инцидентът е станал в час пик в следобедните часове вчера. Шофьорът е направил ляв завой на забранено място, където има двойно непрекъсната линия, предаде Нова ТВ.

Граждани и свидетели на инцидента алармират, че на това място нарушенията са ежедневие. Хора споделят, че са били свидетели на случаи, когато патрул на пътна полиция е на мястото, а шофьори на автомобили правят същото нарушение.

„Гледката винаги е еднаква и нищо не се променя. Само за няколко минути тази сутрин видяхме над 10 нарушения. Много хора от квартала разказаха, че са подавали сигнали много пъти“, обяснява Емил Матев, който е колега на моториста.

Други негови приятели разказват, че за последните години са виждали много инциденти именно на това място. „Ние можем да дадем предложения, но институциите трябва да се заемат сериозно с въпроса“, казват те.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!