FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Паргов: Думите на ГЕРБ са повече от работата!

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bgРезултатите в София през последните 14 години показват, че думите на ГЕРБ са повече от работата.

Това каза водачът на листата за общински съветницина „БСП за България“ в столицата Калоян Паргов.

„БСП заяви в началото на предизборната кампания. Казвам го като официална позиция, че няма да търсим решение на проблемите през вдигане на данъците и таксите. Има достатъчно пари в бюджета.

Говорим за 1,5 млрд., 1, 7 млрд. последните години, които трябва да се харчат ефективно, по един по-различен начин, свързан най-вече с качеството и с контрола и ще постигнем видими резултати“, заяви той пред bTV.

ГЕРБ Казват, че не работят на думи, а на дела: „работа, работа“, но резултатите през последните 14 години ясно показват, че май думите са повече от работата, която е свършена до този момент. Говоря като оценка и на софиянци“, уточни още лидерътна БСП – София.

Паргов обърна внимание, че БСП – София са били против вдигането на цената на единичния билет, която се е повишила с 60 %.

„Имаше и дело във Върховния административен съд, който за съжаление някак си не можа да стигне докрай“, допълни още Паргов.

По публикацията работи: Боряна Павлова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!