FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

От БСП: Има напрежение в обществото заради безнаказаността

Убиваш някого по особено жесток начин и след 20 години излизаш, просто защото си си признал. В „Денят ON AIR“ депутатът от БСП Кольо Милев посочи, че в нашето обществото в момента има голямо напрежение, точно заради тази безнаказаност, която се чувства от хората.

„Ние от БСП предлагаме да се премахне съкратеното производство при тежки умишлени престъпления. Да нямат възможност престъпниците да излизат по съкратената процедура за 15-20 години“, допълни Милев пред Bulgaria ON AIR.

„Днес ние с председателя на партията Корнелия Нинова и депутатите се срещнахме с тях и видяхме тяхните искания, които до някаква степен буквално съвпадат с това, което предлагаме“, каза още той

По думите му разликата с това, което искат колегите им от ГЕРБ е, че те предлагат промените да станат през Наказателно-процесуалния кодекс, което дава възможност дори и за убиеца на Криси да има тежко наказание, тоест да стане със задна дата.

Като кандидат за кмет на Сливен депутатът Кольо Милев посочи, че в Сливен очакванията са да има промени в града, в ръководството като цяло, защото без последните години има застой в управлението на общината.

„Сегашното ръководство не мога да го виня за много неща, но те изпълниха много от заварените проекти. Не можем да се съгласим, че нищо не е правено през последните години и да се оправдаваме само със заварените финансови затруднения в общината“, заключи той.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!