FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Операта в Пловдив затваря за две седмици

Операта в Пловдив затваря за две седмици

Снимка: БГНЕС
Заради усложняващата се епидемична обстановка Операта в Пловдив прекратява своите спектакли за две седмици – от днес до 10 ноември, включително, съобщиха от културната институция.

Решението е продиктувано с мисъл за сигурността и спокойствието на публиката, както и на всички артисти и технически служби на сцената.

В следващите две седмици в програмата са направени следните промени: Отменят се спектаклите „Зад кулисите на Баядерка“ и „Вратите на съня“, а „Травиата“ и „Мечо Пух“ се отлагат съответно за 20 и 22 ноември. Закупените вече билети ще важат за новите дати без допълнителна презаверка.

При желание билети могат да бъдат върнати, до 16 ноември на касата, от която са закупени, Опера Пловдив ще работи с намалено работно време за посочения период – от 10:00 до 14:00 часа.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!