FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Къде е истината? Възпитателка категорична, не е карала дете да мие тоалетна

Къде е истината? Възпитателка категорична, не е карала дете да мие тоалетна

Кадър: Нова тв
В пловдивската детска градина „Мир“ се е настанило напрежението, хвърлят се обвинения, след като възпитателка бе обвинена, че е карала дете да мие тоалетните.

Според бащата на детето, възпитателката не му позволява и да яде следобедната закуска заедно с останалите деца от групата.

Обвинената Стефка Табакова обаче е категорична, че никога не е принуждавала 5-годишно дете да мие тоалетни. Тя допълни, че директорката я принудила да си вземе отпуск и не й позволила да види жалбата на родителите.

В четвъртък сутринта родители на деца, посещаващи детското заведение, се събраха на демонстрация в подкрепа на Табакова. Те заявиха, че жената се грижи добре за децата им, а случая се използва с користни цели от назначената наскоро директорка. Целта й била да направи чистка на персонала, твърдят родителите.

„Никога не съм лишавала дете от храна“, заяви Табакова пред Нова тв и допълни, че в детската градина в момента обстановката не е никак приятна за работа.

Вече тече и подписка в подкрепа на персонала на детската градина. Общината започна и цялостна проверка, резултатите от която ще бъдат обявени следващата седмица.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!