FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Къде в София няма да има вода на 4 ноември?

На 4 ноември 2020 г. (сряда), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Николай Коперник“, кв. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района между:

ул. „Николай Коперник“ – от ул. „Александър  фон  Хумболт“ до ул. „Постоянство“
ул. „Галилео Галилей“ – от ул. „Николай Коперник“ до  ул. „Христо  Чернопеев“.  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Николай  Коперник“ и бул. „Шипченски проход“.

На 4 ноември 2020 г. (сряда), във връзка със строително-монтажни работи на ул.“Народно хоро“ и ул. „Проф.Михайло Парашчук“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района между:

 ул. „Народно хоро“ – от ул. „Иван Радоев“  до  ул. „Рождество“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул.“Народно хоро и ул.“Иван Радоев“, кв. „Овча купел“.

На 4 ноември 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант в ж.к.„Младост“ 2, ул. „Васил Карагьозов“ № 8 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в:

бл. 202, бл. 203, бл. 204, бл. 205, бл. 205А, бл. 205Б, бл. 213, бл. 214,
14ДГ, 39СУ и пицария „Лъчони“  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до 14 ДГ, „Младост“ 2.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!