FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Инцидентът на автогара „Сердика“ – при паркиране

Инцидентът на автогара „Сердика“, при който автобус се блъсна в сградата на автогарата, е станал при паркиране. Зад волана на превозното средство е била жена, която има дългогодишен стаж.

Още по темата

9 окт 2019 15:08

5

Инцидентът е станал между 12:30 и 13:30 часа, а автобусът се е връщал от курс в Португалия, разказа репортер на Bulgaria ON AIR.

„Вероятно при паркиране е станал инцидентът. Никой не е пострадал. В чакалнята, за щастие, е нямало пътници. Има щети, които ще бъдат осчетоводени. Ще видим колко ще струва този инцидент. От 2002 г. жената, която е шофирала автобуса, е зад кормилото. Тя твърди, че ѝ е прималяло. Не знаем в резултат на какво. Вероятно някакви прегледи ще дадат отговор на този въпрос“, каза Весела Смилец, координатор на „Юнион ивкони“.

Сигналът за инцидента е подаден днес около 13.00 ч., съобщават от СДВР. При него няма пострадали.

Изясняват се причините за инцидента. По информация на компанията, чийто автобус се вряза в автогарата, превозното средство е било изрядно.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!