FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Изписаха от Пирогов детето, пострадало при тежката катастрофа край Вакарел

Изписаха от Пирогов детето, пострадало при тежката катастрофа край Вакарел13-годишното момче, което пострада при тежката катастрофа с автобус край Вакарел на 13 април, беше изписано от „Пирогов”. Това съобщиха от спешната болница.

Тежкият инцидент, предизвикан от автомобил, ударил се странично в автобуса, взе живота на 6 души, а над 20 човека бяха ранени и настанени различни столични болници.

Четирима от тях, сред които 13-годишно дете и майка му, бяха настанени в „Пирогов„.

След катастрофата момчето бе оперирано по спешност и остана за лечение в Клиниката по детска реанимация в Пирогов. В началото на тази седмица то бе изведено от реанимация и настанено в Клиниката по детска хирургия.

Освен него, в болницата останаха за лечение и две жени, едната от които е майката на детето.

Тя остана за лечение в травматологията, а другата пострадала в хирургията. От началото на седмицата те са изписани от болницата. Четвъртият пострадал бе мъж, който след прегледи и изследвания беше освободен още в същия ден.

За катастрофата прокуратурата повдигна обвинения на 29-годишната Цвета Таскова от Плевен,която е управлявала колата, ударила се в автобуса. Съдът я остави в ареста. / dariknews.bg

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!