FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Засякоха водач, префучал със 153 км/ч във Велико Търново

Засякоха водач, префучал със 153 км/ч във Велико Търново

Снимка: БГНЕС
Водач, преминал със 153 км/ч на западния вход на Велико Търново, е установен от полицията в града, съобщават от Областната дирекция на МВР. Ограничението е било 50 км/час.

На разклона за Полски Тръмбеш пък автомобил префучал със скорост 150 км/ч при ограничение 60 км/ч
. В Лясковец пък е засечен автомобил, движещ се със 109 км/ч при ограничение на скоростта от 40 км/ч.

Общо 3018 нарушения на скоростта са установени в област Велико Търново по време на провелата се в периода 13-20 май специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими. От тях 1582 са в населени места и 1436 извън населено място, съобщи ОДМВР.

19 от водачите, нарушили ограниченията на скоростта, ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление за срок от 3 месеца и глоба.

В хода на специализираната полицейска операция са отнети 32 свидетелства за управление на автомобил, заради неплатени глоби, връчени са 129 електронни фиша на водачи на моторни превозни средства и 9 на пътници в автомобилите. Образувани са 10 бързи производства.

Контролът на скоростта в област Велико Търново ще продължи, предупреждават от ОДМВР.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!