FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Въпреки забраната – софиянци прекарват съботата в парковете

Въпреки забраната – софиянци прекарват съботата в парковете

Снимка: БГНЕС
Въпреки че от полунощ са забранени разходки в паркове и градинки, все пак част от столичаните избират именно там да прекарат съботния ден, съобщават от БНР.

Със сигурност броят на хората, които се разхождат в Борисовата градина в столицата, е многократно по-малък от вчера, но все пак въпреки влязлата от полунощ забрана, могат да се видят бегачи или хора с малки деца. Те отклоняват въпросите дали знаят за забраната и притесняват ли се от наказание.

Най-много са собствениците на кучета, които разхождат домашния си любимец в парка, което е разрешено от Кризисния щаб. Някои от тях обаче са на групи по двама или трима, макар че има указание навън да не се събират повече от двама души.

В градинката на църквата „Свети Седмочисленици“ е необичайно пусто. Въпреки това около детския кът могат да се видят млади семейства с колички, както и на някои от пейките възрастни хора. В тази градинка често влизат и хора, които искат да посетят църквата.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!