FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Билетите във Варна за градския транспорт вече са с валидност 1 час

Билетите във Варна за градския транспорт вече са с валидност 1 час

Архив: Булфото
Билетите във Варна за градския транспорт имат валидност 1 час. С него пътниците могат да продължат пътуването си до избраната от тях спирка, без да си купуват нов билет.

Хартиен билет, закупен от машината, намираща се в автобуса или тролейбуса, не е необходимо да се валидира, тъй като това става автоматично, обясни Биляна Якова, ръководител на проекта „Интегриран градски транспорт на Варна“.

Задължително е при прекачване в друго превозно средство билетът да се валидира във валидиращите устройства, намиращи се в превозното средство.

За активен се счита билет, ако в момента на прекачване в автобус или тролей, не е изтекла неговата времева валидност от 1 час. С него пътниците могат да продължат пътуването си до избраната от тях спирка, без да си купуват нов билет.

При закупуване на хартиен билет от машина за продажба на билети, намиращи се на спирките, е необходимо валидиране във валидиращите устройства, намиращи се в превозното средство, посочи още Биляна Якова, цитирана от БТА.

При възникване на въпроси, гражданите, ползващи градския транспорт във Варна, могат да се обръщат към ОП „ТАСРУД“ на телефон 0700 20 280 или tasrud@mail.bg.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!